Almindelige spørgsmål

  Har du spørgsmål om din ordre? Leder du efter ekstra produktoplysninger? Tjek almindelige spørgsmål, som vores kunder stiller og finder det svar, du leder efter.

  Forsendelsesinformation

  Det afhænger af hvilken forsendelsesmetode du vælger ved kassen. I Sverige leverer vi normalt inden for 1-3 arbejdsdage. I Danmark tager det 1-4 arbejdsdage.

  En af vores medarbejdere hjælper dig gerne med din ordre, kontakt os på info@Hickap.com.

  Returnerer

  For at fortryde et køb e -mail os på info@Hickap.com med hvilket ordrenummer gælder. Hvis det er direkte relateret til bestillingen, er dette sjældent en bekymring. Hvis det på den anden side er i lang tid fra den rækkefølge, du vil fortryde købet, kan din ordre allerede pakkes og sendes. Vores lager vil gøre alt, hvad de kan for at stoppe ordren, men i nogle tilfælde kan det allerede sendes. Vores lager håndterer tusinder af ordrer hver dag, så nogle gange kan det være vanskeligt at stoppe en ordre, der har været i lang tid.

  Hvis der er sendt en ordre, eller du har modtaget din ordre og vil fortryde dit køb, vil dette selvfølgelig gå godt. Læs mere under retten til tilbagetrækning. Husk, at forsendelsesomkostninger drejer, og omkostningerne ved afkast trækkes fra det tilbagebetalte beløb. Selvom beklagelsen er færdig med kun få timer fra bestillingen. Omkostningerne ved at stoppe en ordre, der allerede er sendt, er højere end en returpris.

  Rettens ret til tilbagetrækning gælder stadig kun for ubrugte børster og produkter.

  Afkast foretages på din egen regning, undtagen hvis varen er defekt, eller vi har pakket forkert. Afkast skal sendes som et brev eller pakke. Kontakt os på info@Hickap.com

  Desværre kan det ske skødesløs håndtering i forsendelsen, hvilket kan forårsage, at produktets liv forkortes. Vi kan heller ikke vide, hvordan de håndteres efter modtagelse. Derfor er vi glade for at se, at du kontrollerer dine produkter omhyggeligt, når du modtager/udpakker, så der ikke skete noget under forsendelsen. Når du køber makeupbørster, skal du også kontrollere ekstra i løbet af de første 30 dage fra modtagelsen og tage sig ofte af børsterne. Skulle skjulte skader afsløre sig selv, gør de det under normal hyppig brug i de første 30 dage. Vi kan derefter sende en ny vare eller tilbagebetale op til produktets værdi. Bemærk! Forsendelsesomkostninger refunderes normalt ikke. Hvis skjulte fejl vises efter 30 dage, kan vi kun tilbyde kompensationsværdi op til og med at inkludere produktets værdi af fremtidige køb, så -kaldet. Stor kredit. E -mail os på info@Hickap.com, og vi vil løse sagen.

  Alle udvekslinger håndteres som et afkast, hvor varensbeløbet krediteres, og du som kunde kan placere en ny ordre.

  Kontakt os på info@Hickap.com, og vi vil løse en ny/korrekt være så hurtig som muligt!

  Min bestilling

  Kontakt os på info@Hickap.com med dine tanker, og vi hjælper dig så hurtigt som vi kan.

  Alle betalinger foretages sikre via kort, Klarna og Swish.

  Når du foretager et køb igennem Hickap.com Vi sender dig en bekræftelses -e -mail med detaljer. Hvis du ikke har modtaget nogen e -mail inden for 24 timer efter dit køb, skal du kontakte os på info@Hickap.com

  Du skal være hurtig! Hvis du vil ændre din ordre, skal du kontakte os så hurtigt som muligt. Vi er temmelig hurtige til at pakke din ordre, og det kan kun ændre sig, så længe din ordre ikke allerede er sendt.

  Produktproblemer - hudpleje

  Alle produkter testes dermatologisk på følsom hud og passer til alle hudtyper, medmindre andet er angivet.

  Ja, alle produkter er 100% veganske.

  Ja, alle produkter er fri for PFA'er, silikone, sulfat og paraben.

  Hickaps hudplejeprodukter er baseret på fugtgivende, beskyttende og afbalancerende ingredienser, som huden føles godt af selv under graviditet, da tørhed og ekstra følsomhed er almindelig. Selv de produkter, der indeholder mildt eksfolierende syrer, er så blide, der kan bruges, hvis du er gravid. De fleste produkter er også parfume -fri. Hvis du, som gravid, helt ønsker at undgå parfume, er Hydra-Hyaluronic 24 timers drømmecreme, honning glød priming fugtighedscreme, alle klare rensende gel, fugtudgivelse ansigt tåge og preppy prime indstilling spray mild parfume.

  Hickaps produkter er udviklet til alle, der ønsker en stressfri skønhedsrutine forbundet med glæde og motivation. At tage sig af ens hud og sig selv skal være sjov og give energi.

  Alle produkter er parfume -fri eller meget mildt parfume.

  Vi er meget ked af det, hvis du har modtaget en uønsket reaktion fra et af vores produkter.

  Hickaps hudplejeprodukter testes og klassificeres som hudvenlig (også for følsom hud) i henhold til den EU-godkendte standard Cosmetics Europe (tidligere Colipa). Testene udføres under gennemgangen af ​​hudlæge, og der forekommer ingen dyreforsøg.

  Alle produkter er godkendt i EU og fremstilles i henhold til GMP (god fremstillingspraksis) - en standard, der sikrer sikkerhed, sikre ingredienser og god kvalitetskontrol.

  Vores mål er at skabe produkter, der er så venlige for huden, at ingen bruger Hickap skal opleve irritation eller ubehag.


  På trods af dette føler du, at din hud reagerer, når du bruger Hickaps produkter, skal du straks stoppe med at bruge dem. Hvis ubehaget fortsætter i lang tid, skal du kontakte en hudlæge.


  Reaktionen kan have mange forskellige årsager, men du er sandsynligvis overfølsom over for nogen af ​​ingredienserne i produktet.

  Hvis du ved, at du har følsom hud, kan det være klogt at teste hudplejeprodukter i armfoldet, før du bruger dem i ansigtet.

  Produktproblemer - Makeup -børster

  Ja, det er de. Vores makeupbørster er ikke lavet af dyrehår.

  Hickaps børster med syntetiske strå af høj kvalitet fungerer mindst såvel som børster med hår fra dyr. Her er nogle af fordelene ved at bruge en syntetisk makeupbørste:

  • De er lettere at rengøre.
  • De syntetiske hår afviser bakterier og snavs bedre.
  • Det er allergi -venligt. Mange mennesker er allergiske over for forskellige typer dyrehår.
  • En syntetisk børste mister mindre hår og varer således meget længere.
  • De arbejder med både flydende og pulverbaserede produkter.

  Håndtaget er lavet af bjørk og aluminium. Børstehåret med syntetisk hår (tag).

  Ja, de er allergiske -venlige, i modsætning til dyrehårbørster.

  Ja, alle vores produkter er helt dyremishandlingsfri.

  Alle vores makeupbørster er veganske, som gør det muligt for dem at vaskes med sæbe og vaskemiddel. Vask fortrinsvis ikke med shampoo, da dette ikke renser makeupbørsten. Rengør med sæbe eller vaskemiddel grundigt og skyl derefter under lunken vand. Hold børsten nede under hanen, så ikke for meget vand kommer ind i skaftet, da limet, der holder børsten, kan opløses. Tør derefter børsten, der ligger på et håndklæde.

  Andre spørgsmål

  hickap.com er en online butik og har ingen fysisk butik tilgængelig for kunderne at besøge.

  En af vores venlige medarbejdere hjælper dig gerne med dit spørgsmål, e -mail os på info@hickap.com

  Har du andre spørgsmål?

  Indsend dit spørgsmål her, og et af vores venlige personale hjælper dig.

  Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.