Hvad er inkluderet i Inside Out Complete Set?

  Ergonomic Base 401
  Vores første 3D-børste fra Hickap. Ergonomic Base 401 er designet til at give dig et "airbrushed foundation" resultat.

  Precision Base 402
  Børsten når let og blødt alle de vanskelige områder i ansigtet. En kompakt og blød børste skabt til flydende og cremeprodukter.

  Face Shaper 403
  Face Shaper giver dig muligheden for at skabe en perfekt kontur og en professionel "blanding" med en selv resultat. Designet er lige præcis tæt , afrundet og tilspidset i toppen.

  Angled Powder 404
  Vores luksuriøse pudderbørste med et skrå design, der gør det nemmere for dig at skabe et naturligt resultat med blot et par strygninger. Designet gør det også muligt at påføre andre produkter som bronzer og blush.

  Face Definer 405
  Med sine bløde syntetiske hår og et tilspidset hoved placerer Face Definer din blush, bronzer og highlighter præcis, hvor du vil have den med blot et par strygninger.

  Spotlight 406
  Påfør dit highlight med denne bløde børste skabt til den perfekte spotlight, der de højere punkter i ansigtet er fremhævet.

  Grand Shader 407
  Børsten er en fluffy øjenskyggebørste, der fjerner de hårde linjer og giver dig en pletfri skygge på øjenlåget.

  Soft Definer 408
  Soft Definer en fluffy øjenskyggebørste med et tilspidset hoved, så du kan påføre farver på din globus uden problemer. Denne ovale form er nem at arbejde med og designet til både pudder og creme øjenskygger.

  Buff and Blend 409
  Vores yndlingsbørste fra Inside Out-kollektionen. De flade sider med en fluffy top gør det muligt både at samle en masse pigment op og pakke din øjenskygge på låget og så nemt blande den ud.

  Large Blender 410
  Børsten er en luksuriøs og stor øjenskyggebørste. Den er luftig og blender hurtigt din øjenskygge ud. Størrelsen giver dig også mulighed for at konturere mindre områder af ansigtet og blande concealer.