De 5 sminkborstarna du behöver för resan!

    De 5 makeup børster du skal bruge til turen!

    Hvad skal du have i din make-up taske, når du rejser? Du genkender måske denne tænker! Dit valg af børster til forskellige formål er lige så vigtigt som din foundation eller concealer. Dette indlæg kommer til at handle om, hvilke børster der er et must have i toilettasken, når man rejser.

    Hvorfor er det så vigtigt at have de rigtige makeup-børster? Svaret på det er netop, at makeupprodukter skal kunne give så gode resultater som muligt. Det kan også føles svært at vælge, hvad man skal have med til en rejse, måske bare for en weekend eller i en længere periode.

    Uanset hvad, er det vigtigt at have de rigtige værktøjer til dit make-up look! Hickap tilbyder et bredt udvalg af veganske og cruelty free makeup børster, altså børster der er helt fri for dyrehår! Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at et dyr kommer til skade i produktionen.

    Alt du skal have med dig på en tur er fem forskellige børster!

    Børsterne, vi gennemgår:

    1. Den perfekte børste til væske og creme
    2. Makeupbørsten til store områder
    3. Luftig børste til blush og bronzer
    4. Børsten til en jævn øjenskygge
    5. Den bedste børste til fuld kontrol over øjenbrynene

    Tip: alle disse 5 børster er inkluderet i vores komplette sæt, som kun koster 649 SEK. Hent dit sæt her → www.hickap.com

    Perfekt til væske og creme - Vinklet Kabuki Brush 112:

    I den sædvanlige rækkefølge kan vi starte med foundation-børsten med navnet Vinklet kabuki-børste 112 . Denne børste er til påføring af creme og flydende produkter.

    Til store områder - Powder Deluxe Brush 111:

    I næste trin kommer pudderbørsten, Powder deluxe børste 11 1, til at indstille din base. Denne børste er stor og spids, hvilket betyder, at du selv kan nå mindre områder af børsten uden problemer! Giver en naturlig finish.

    Luftig og enkel - Tapared Blush Brush 114:

    Til påføring af bronzer og blush har vi Tapered blus pensel 114 . Denne børste fungerer lige godt til alle pudderprodukter!

    For ensartet øjenskygge - Eye Blending Brush 113:

    Nu vender vi os til øjnene. Til påføring af øjenskygger har vi Eye blending brush 113 . Denne børste er stor og luftig for at kunne påføre produktet jævnt på øjenlåget.

    Fuld kontrol over øjenbryn - Angled Eyebrow Brush 117:

    Angled Eyebrow Brush 117: Sidst men ikke mindst har vi Angled Eyebrow Brush 117 som er til at påføre øjenbrynsskygge. Kan også lægges lidt i blød for at øge skarpheden.

    Hvilke børster har du brug for?

    Uanset hvor du går hen, er det vigtigt at have de rigtige værktøjer til dit makeup-look! Disse fem børster er alt hvad du behøver for en naturlig finish. Perfekt at have med på turen uden at fylde for meget! Her finder du Hickaps komplette sæt, hvor alle disse makeup børster er inkluderet. Hickap tilbyder sine kunder et bredt udvalg af veganske og cruelty free makeup børster, altså børster der er helt fri for dyrehår! Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at et dyr kommer til skade i produktionen.

    Klik på billedet for at komme til sættet →