5 Sminktips för nybörjare

    5 Makeup tips til begyndere

    5 makeuptip til begyndere

    Vi har alle været begyndere. Det er ikke nemt at være nybegynder, derfor er vores børster designet til at gøre arbejdet lettere for dig. De absorberer den helt rigtige mængde produkt, blandes jævnt, fremhæver og skaber skygger for dig. Vi tænkte, at vi ville give vores bedste tips til dig, der gerne vil forbedre din makeup-rutine uden at skulle bruge for meget tid.

    1: Hav de rigtige børster (mindst 3 stk) i make-up tasken

    Vi anbefaler at have mindst 3 ansigtsbørster og 2 øjenbørster derhjemme. Hickaps børste 112, 203, 303, 307 og 309 er nogle af de børster, vi vil anbefale mest til en nybegynder.

    2. Make up foran vinduet for at undgå en ujævn bund

    En jævn base er det vigtigste i en make-up, da der er store og synlige områder i ansigtet, som sagtens kan se anderledes ud i forskellige lys. Make up foran et vindue, så du får et jævnt lys over dit ansigt, og du har så få skygger som muligt for at undgå misvisende i mængden af ​​produkt, du påfører forskellige områder. Det er også vigtigt at have en god foundation med fugt på huden, inden du lægger make-uppen, da den kan være ujævn, hvis du er mere eller mindre fugtet på forskellige områder i ansigtet.

    3. Brug altid (næsten) pulverprodukter efter flydende produkter

    Hvis du bruger et flydende produkt, skal du næsten altid tilføje en eller anden form for pulverprodukt efterfølgende. Hvorfor tror du så? Nå, fordi huden kan have svært ved at optage alt det tunge flydende produkt. Derefter skal du sætte produktet fast på huden for at det bliver ved. Du fjerner også mange af de flotte skygger i ansigtet med flydende produkt, og disse vil du gerne understrege igen med et pudderprodukt på det øverste lag.

    4. Bær ALDRIG snavsede makeup-børster

    Hvis du bruger dine børster dagligt, bør du vaske dine børster mindst en gang om ugen. Hvis du ikke passer på dine børster, bliver make-uppen ujævn og huden får flere bakterier i sig som vil skabe urenheder i huden. Følg vores trin til, hvordan du vasker børsterne HER.

    5. Forskellige ansigtsformer kræver forskellige typer makeup

    Alle mennesker har forskellige former og størrelser, hvilket betyder, at vi har brug for forskellige teknikker for at få det ønskede resultat. Tag et spejl foran dig og prøv at male din ansigtsform på et stykke papir. Du kan blive overrasket over din ujævne ovale ansigtsform. Vi har normalt en mere ujævn hovedform, end vi tror. Når du har et billede af din ansigtsform, er det nemmere for dig at se, hvor på ansigtet du skal arbejde, og hvad du vil forme eller fremhæve. Det er sjovt, at vi er forskellige, så test dig selv og se, hvad du synes er rart ved dig.


    Wilma Holmqvist
    Uddannet makeupartist.

    .